PRODUCT RANGE

PRODUCTS RANGE

KATALOG

  • Transport ne te gjithe Shqiperine

    Ne ju ofrojme mundesine e transportit ne te gjithe Shqiperine kudo ku ndodheni.

  • Agjent i dedikuar per ju

    Ne rast se ju vendosni te bashkepunoni me Albamedia do te kete nje agjent te dedikuar per ju.

  • Cmime distribucioni

    Si distributore te disa prej kompanive te huaja me te njohura ne ju ofrojme cmime distribucioni.

Bej kerkese per cmime shumice

Albamedia shpk eshte distributor shumice dhe ne kete faqe cmimet ju shfaqen vetem rishitesave te autorizuar prej nesh. Per te bere kerkese ju lutem regjistrohuni ne faqe dhe dikush prej nesh shume shpejt do ju kontaktoje.